2021-03-08 07:47:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne töprengj a múlton, hiszen utólag már semmin nem tudsz változtatni

Napi horoszkóp március 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyén utazik keresztül. A napi horoszkóp szerint  a munkában eddig élvezted a rivaldafényt, most szívesen visszavonulnál, meghúzódnál a háttérben. A körülmények azonban nem hagyják: sőt, új kihívások elé állítanak!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha szellemi munkát végzel, akkor most nagyszerű eredményeket produkálhatsz. A vizsgáid, vagy megbeszéléseid a várakozásánál jobban sikerülnek, arra azért vigyázz, hogy ne hajtsd túl magadat. Élvezed, ha körülrajonganak, de ma már az lesz az érzésed, hogy a jóból is megárt a sok.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szertelenséged ezúttal kedvező hatással lehet a magánéletedre. Olyan társad van - vagy olyanra találsz, aki elfogadja a szeszélyeidet, sőt, ezekbe szeret bele. A munkával kapcsolatban mindaz, amit biztosnak hiszel, a közeljövőben könnyen felborulhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Talán kicsit csalódsz valakiben, de ez nemhogy elvenné a kedvedet, inkább arra ösztönzi, hogy mindenképpen bebizonyítsd: érdemes az illető a figyelmedre. Legyél nagyon pontos, tartsd be a határidőket, mert a tévedés visszavetheti a karrieredet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Otthon is, a munkában is rengeteg probléma adódik, ha valóban szeretnél mindent jól megoldani, akkor elsősorban a saját egészségedre kell vigyáznod. Gondold át, hogy ki, hol tud segíteni. Minden rendben lesz, ha átszervezed a munkádat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nehéz, erőt próbáló napok következnek. A pontosság azonban hozzá tartozik a lényedhez, ezért minden mást félre teszel, még a párodat is hanyagolod, amiből - szerencsére - csak átmeneti mosolyszünet kerekedhet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne töprengj a múlton, hiszen utólag már semmin nem tudsz változtatni. Inkább a jövőre koncentrálj. Most ugyan még minden képlékeny, de tőled is függ, hogy milyen stabil alapokra építkezel a következő időszakban.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Eddig a pénzcsinálásnál is fontosabbnak tartottad, hogy kedvedre való legyen a feladat. Most azonban ezt az elvedet félre teszed, és bármilyen feladatot elvállalsz, hogy biztosítsd a pozíciódat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bak jegyén halad keresztül. A munkában most szabadjára engedheted a fantáziádat. Új ötletekre, eredeti gondolatokra van szükség a sikerhez, de a kreativitásod a csúcson van, úgyhogy ez nem jelent akadályt!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók kedvező hátteret teremtenek pénzszerző ötleteid valóra váltásához, ám sikert majd csak akkor könyvelhetsz el, ha a körülmények kedvezőbbé válnak. Legyél türelemmel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerencsés fordulat várható minden olyan területen, ahol vitás kérdések maradtak nyitva az elmúlt héten. Sokféle megoldás kínálkozik arra is, hogy változtass a munkakörülményeiden, és most ezek szükségessé is válnak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon feszült a hangulatod. Érthető, hiszen valami mindig közbejön, így a még a biztosnak hitt megoldások is zsákutcába futhatnak. Hál a rugalmas természetednek, ügyesen veszed az akadályokat!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: